Hi, ik ben Jessica, 36 jaar en schrijf nu al een tijdje wat blogs uit mijn serie ‘#InspiredbyJazz‘  waarmee ik ben begonnen bij Afvallen Almere. En nu een vele blogs verder heb ik mijn eigen website “INSPIRED BY JAZZ” die ik verrassend genoeg teveel Jess vindt bevatten.. Maar laat ik nou net over al mijn persoonlijke avonturen schrijven, wat ik zoal mee maak in mijn leven! Vandaag neem ik jullie mee tijdens mijn gedachtes die een wereldreis maken wat betreft mijn verjaardag vieren in deze gekke Corona periode met de 1,5 meter samenleving. Ik zou zeggen lees lekker verder.. In 2017 ben ik thuis komen te zitten met een Burn-Out en heb ik ook nog eens een chronische aandoening Fibromyalgie. Ook hoop ik dat ik jou door het lezen van mijn blogs inspireer om gezonder te eten, te sporten en je ook wat leesplezier te bezorgen. Dit is mijn reis en ik neem jou daar graag in mee.. 


Pieker jij even een eind weg..

Zou ik mijn verjaardag kunnen vieren dit jaar? Ik ging er al vanuit van niet. Mijn verjaardag vieren vind ik zelf altijd al een dingetje op één of andere manier. Tijdens mijn voorgaande verjaardagen was er altijd wel iets gaande.. Steeds meer wilde ik het niet meer vieren of ik ging het steeds kleiner vieren of juist helemaal niet. Vorig jaar lag ik heerlijk op het stand in Hurghada, puffend en zwetend te verbranden in de Egyptische verjaardagszon. En ik had mijzelf voorgenomen om mijn verjaardag niet meer te gaan vieren. Mede ook nu door de Corona dacht ik gewoon ik vier het niet en dat is beter voor iedereen en natuurlijk veiliger.

Ook omdat ik het iedereen naar de zin wil maken, aandacht wil geven en gewoon weg voor iedereen wil zorgen die mijn verjaardag komt vieren. Ik raak er altijd mega overprikkelt van en geniet gewoon niet van mijn verjaardag en dat ik even in het middelpunt sta (daar hou ik al niet van namelijk). Alleen toen het bericht kwam dat we op 1,5 meter afstand toch mensen in de tuin mochten uitnodigen kort gezegd dacht ik Jess kom op! Ik heb de keuze gemaakt om mijn familie uit te nodigen en mijn beste vrienden. En dan nog miste ik een aantal mensen maar wat niet gaat dat gaat niet je houdt je toch even aan de richtlijnen voor zover dit kan (stiekem waren er iets teveel mensen) max 15, maar ons gezin bestaat al uit 10 personen zo ongeveer. Voor mij was dit het ploegje waar ik me veilig en geborgen bij voel. Waarbij ik 200% mijzelf kan zijn, aangesproken wordt op mijn grieven en waar ik onvoorwaardelijke liefde van krijg.

O ze heeft nog wensen ook..

Dus hup een wensen lijstje eruit geknald met mijn grote en kleine verjaardagswensen + de uitnodiging. Iedereen zou komen en wij zouden zorgen dat de BBQ aangestoken zou worden.. Ik kon niet wachten!

En daar kwam een soort van spontaan Corona verjaardagsfeestje erbij op zaterdag 30 mei 2020! Pizzarette met friends in de tuin en zo ontstond mijn een soort van verjaardag vieren. Na vele pizza’s, bier voor mij, knuffelen met de visite hond & 30 seconds mannen tegen de vrouwen was het verjaardags- weekend officieel begonnen.. Ik was helemaal in mijn nopjes en had in lange tijd echt niet zo genoten van alles. Laat staan mij echt jarig gevoeld! Brak in de hangstoel de volgende ochtend liggend in de zon om me voor te bereiden op mijn verjaardag die om het hoekje stond te wachten.

Het is zover opeens ben ik toch echt 36 geworden, 5 jaar getrouwd, 10 jaar samen aankomende december & twee poezenkinderen rijker.. Dit jaar geen down to memory lane! Maar juist blij zijn sommige schepen verbrand te hebben en over te blijven met diegene die er echt toe doen, dat is dan zo een verademing.

De deurbel gaat!

Ik ben onwijs verwend en heb mega leuke cadeaus gehad! En ik voel me rijk door met wie ik samen heerlijk deze dag heb in kunnen luiden.

De dag begon met mijn nicht die voor de deur stond met een bosje bloemen en een cadeaubon om een lekker ijsje te gaan eten bij onze lokale ijsboer! Nom nom nom.. Waar ik eind van de dag dacht mijn hemel ik liet je gewoon voor de deur staan. Dan te bedenken dat voordeur bezoekjes en niet verder dan mijn drempel komen ineens heel normaal zijn geworden. Tsjaaaaa inmiddels was het bij die gedachte 23:59uur en was ik wel geteld nog 1 minuut jarig, ja ik dwaal weer af.

Samen met onze ouders, mijn zussen, neefje en beste vrienden hebben wij er een leuke middag/ avond van gemaakt. Zoals ik al zei ben ik enorm verwend. En terwijl ik deze blog schrijf zit ik met een geweldig cadeau op muziek te luisteren, ik moet zeggen het leidt wel een beetje af eerlijk gezegd. Ook heb ik nu mijn lievelingsidioot die in zijn relaxte PlaySeat voor me zit en die op de tv dingen aan het afschieten is werkt ook best afleidend. O en hij praat geloof ik tegen me maar door de noisecanceling hoor ik hem niet (lekker rustig wel). Maar goed ik begin weer een soort van dwaalspoor. Wat ik dus bedoel te zeggen is eigenlijk moet je ieder jaar je verjaardag vieren. Groot of klein, samen of alleen. je staat die dag (hoe niet fijn ik dat soms ook vind) in het middelpunt, je bent verjaard en iedereen komt dit met jou vieren, vreet en drinkt de boel bij je leeg. Heeft het naar zijn zin en er hangt een positieve en feestelijke vibe om je heen. Ik bedoel dat is toch juist goed Jess!

Ja!! Dit was goed.. Daar waar ik even een kleine wegtrekker had (zo noem ik dat) en nog net niet zou bijten. Was het een top fuifje zo in onze tuin. Een zomers gevoel en dat op 1 juni 2020! Met marshmallows die boven de BBQ werden gehouden, mijn lievelingsidioot die iets te diep in zijn bierflesje had gekeken en het gelach van iedereen die het naar zijn zin had.

Genoten!!!!

Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad wat jullie al hebben kunnen lezen. En volgend jaar zien wel wel weer verder!! Cheers op het leven en alles wat nu in het komende jaar voor mij op mijn levenspad gaat komen. Ik heb er onwijs veel zin in.. O ja leuk om te weten en ik moet daar even over uitweiden in een nieuwe blog maar ik heb zo een vet verjaardagscadeau gehad, trommelgeroffel, komt ie: EEN SPIJKERMAT!!!! Intens zo blij hiermee in zal in een nieuwe blog hier meer over vertellen! Ik vind het voor vandaag wel weer even genoeg.. Maar ik wilde nog even mij blije ei gevoelens over mijn happy YOU day delen.

Iedereen bedankt die mede verantwoordelijk was voor deze geweldige verjaardag! Bedankt voor de hulp, gezelligheid en liefde! IK HOU VAN JULLIE!! Dikke kus SMAK!!

Liefs,
Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.